Monday, February 8, 2010

Succes 2010: Vai ş'amar de cei cărora nu le place cum cânta Steve!



Al treilea plic de azi m-a surprins de trei ori: pentru ca am gasit in el nu o poza, ci doua; pentru ca pozele nu erau doar semnate si personalizate, ci contineau si cate ceva in plus; pentru ca au ajuns la mine in timp record, la doar 9 zile de la trimiterea e-mailului cu o rugaminte catre legendarul chitarist american de origine italiana Steve Vai.

N-o sa scriu aici cum a cantat Vai cu Frank Zappa, Ozzy Osbourne, Joe Satriani - astea le puteti gasi pe you tube - ci despre cea mai mare pasiune a chitaristului.

In putinul sau timp liber, Steve se relaxeaza crescand albine. Iar albinele sale s-au dovedit a fi bine-crescute, pentru ca toate fondurile stranse din vanzarea mierii lor alimenteaza Fundatia Make a Noise, care pune la dispozitie tinerilor muzicieni talentati, dar saraci, instrumente performante.

2 comments:

  1. Imi poti spune si mie adresa si ce ai trimis ? Multumesc

    ReplyDelete
  2. Am trimis un simplu mail de request managerului sau. Adresa o poti gasi fie pe site-ul lui lui Steve, fie cercetand atent postarea la care sunt atasate aceste mesaje ;)
    Una din regulile acestui blog e ca nu fac publice explicit adrese personale - mai ales de mail - pentru ca am avut experiente nasoale din pricina spammerilor. Daca cercetezi atent postarea nu vei avea insa probleme in a gasi un indiciu privind adresa, iti va lua cel mult 30 de secunde :)

    ReplyDelete