Sunday, February 21, 2010

Succes 2010: Jerry Lewis, the King of Comedy


Ultimul succes al zilei de vineri este un plic care cuprinde patru poze semnate de Regele Comediei, Jerry Lewis. Trimis in 25 ianuarie, plicul s-a intors dupa 24 de zile in care a facut drumul pana la locuinta din Las Vegas a actorului si inapoi. Nu numai ca actorul a semnat fotografiile trimise, dar pe trei dintre ele le-a si personalizat.

Talentul urias i-a adus actorului american doua stele pe celebra Hollywood Walk of Fame. Initial, la 5 ani, Jerry folosea pseudonimul Joey Lewis, pe care avea sa-l schimbe curand pentru a nu fi confundat - din punct de vedere fonetic - cu celebrul boxer Joe Louis.

In martie 2006, Ministerul Culturii din Franta i-a acordat La Légion d'honneur, numindu-l "French people's favorite clown". A luat si un Oscar onorific anul trecut. E recunoscut drept unul dintre primii cineasti care a prevestit succesul lui Steven Spielberg in cinematografie.

The King of Comedy, in care Lewis are rolul principal al unui prezentator TV haituit de fani - unul dintre acestia fiind interpretat de tanarul Rober De Niro - este o capodopera a genului.

No comments:

Post a Comment