Saturday, January 2, 2010

AUTOGRAFUL E ROTUND, preţul nu...

Cu ceva timp în urmă, când FIFA devenea centenară, marii fotbalişti ai lumii au fost imortalizaţi de un celebru fotograf. O imagine purtând autograful celui mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi, a fost scoasă la vânzare pentru doar... 599,25 euro. Fotografia are dimensiunile de 59,9x39,9 cm. Există şi varianta achiziţionării unui poster (140x93 cm) cu fotbalistul, la preţul de... ăăă... 5.910,25 euro! Oare câţi români şi-au lasat plasa la coadă la FIFA pentru a-şi rezerva o semnatură a genialului violonist din imagine? Nu zâmbiţi a râde, că daca iţi doreşti cu adevarat ceva, poţi... doar trăim în ţara tuturor posibilitaţilor! Detalii - cu dovezi foto -, în curând.

2 comments:

  1. după părerea ta, din punctul tău de vedere, cam cât ar valora un autograph cu mine, cu lucky motanul, cântând cu arcuşul lui hagi la corzile din cuada lu' rita?

    ReplyDelete
  2. trei pungi de whiskas, fara tva. desi, daca ma gandesc bine, ar trebui sa ofer mult mai mult, pentru simplul fapt ca dupa operatiunea kamikaze de smuls corzi de rită, s-ar putea ca autograful să fie ultimul

    ReplyDelete